Ontwerp

Kaart op maat

€ 250,00 | Illustratie naar wens | 3 ontwerprondes

We gaan er iets moois van maken

Wanneer jullie op zoek gaan naar een geboortekaartje is de keuze reuze! Online zijn zoveel mooie en passende kaartjes te vinden, maar toch zijn jullie op zoek naar het kaartje wat preciés past. Het liefst met elementen die jullie typeren in een lieve, schilderachtige stijl.

Werkwijze

Hoewel ik dol ben op alle digitale mogelijkheden van tegenwoordig, begin ik het liefst ouderwets op papier. Ik maak gebruik van verschillende soorten verf, inkt, potloden en hier en daar wat pen tussendoor. Of gewoon alles door elkaar. Dit geheel scan ik in en ‘poets’ ik op mijn beeldscherm helemaal op tot het is wat ik wil. Hierdoor kan ik vaak makkelijk aanpassingen maken, maar blijft het ambachtelijk voelen doordat de basis al op papier gelegd is.

Allereerst wil ik graag met jullie sparren over wat jullie in gedachten hebben en hoe mijn stijl aansluit bij jullie wensen. Aan de hand daarvan ontvangen jullie een offerte. De prijs van het drukwerk is heel erg afhankelijk van het soort kaart, de papiersoort en de hoeveelheid kaarten. Voor een eenvoudige vouwkaart van 13×13 cm kunnen jullie denken aan zo’n € 75,00 voor 75 stuks, naast de standaard ontwerpkosten. 

Zijn we een match? Dan ga ik voor jullie aan de slag! Het kan zijn dat bijvoorbeeld jullie woning, huisdier, voorwerp of stijl belangrijk voor jullie is.

Ik maak een illustratie of schets aan de hand van wat jullie mij hebben verteld. Dit is de eerste ontwerpronde. Door jullie feedback, zal ik het ontwerp in 3 rondes helemaal hebben afgestemd op jullie wensen. Het is altijd mogelijk om ontwerprondes bij te boeken. Wanneer het ontwerp helemaal op jullie is afgestemd, bestel ik een proefdruk. Meestal verstuur ik dan ook direct de enveloppen mee, zodat jullie al lekker kunnen schrijven.

De proefdruk is goedgekeurd! Bij een bruiloft kunnen de kaarten direct besteld worden. Wanneer er een baby op komst is, moeten we nog even wachten tot het wondertje geboren wordt. Ik ontvang graag zo snel mogelijk de gegevens, want dan kan ik de kaartjes zo snel mogelijk bij jullie krijgen. Willen jullie graag een bijpassende fotoshoot om de kaart helemaal af te maken? Of willen jullie graag op de foto, maar hoeft dit niet per se op het kaartje? Ontwerpklanten ontvangen 10% korting op een fotoshoot.