Trouwen

Jullie zeggen ‘ja’

EN IK LEG HET VAST ZOALS HET GAAT

Ik vind het nog altijd een grote eer als mensen mij kiezen als hun fotograaf. Hoewel ik al heel wat huwelijken heb mogen fotograferen, blijft het bijzonder. Jullie zeggen ‘ja’. Of jullie nu gaan trouwen of een samenlevingscontract aangaan met een klein feestje; het is zo mooi om het vast te leggen voor later.

Mijn taak als fotograaf is om niet op te vallen, maar juist onderdeel van jullie dag te zijn. Tijdens de dag probeer ik te mengen met jullie gasten, zodat ik de beelden kan maken die jullie dag omschrijven. Ik ben geen muurbloempje, maar een enthousiaste extra daggast waarbij mensen zich snel op hun gemak voelen. Ik ben op zoek naar aansluiting, waardoor mensen een stukje van zichzelf durven te laten zien. De foto’s van de fotoshoot zijn namelijk prachtig, maar ik geloof dat de waarde van jullie bruiloft vooral zit in alle momenten door omheen. Jullie hebben gekozen voor bepaalde mensen waarmee jullie de liefde willen vieren en hebben de dag gepland zoals bij jullie past. Het zijn deze keuzes die jullie typeert en die bewaard horen te worden. Het is een groot feest wanneer alles op z’n plek valt op deze ene dag, die een voorbode is op al die mooiste dagen die jullie samen nog gaan beleven.

 

De meeste stellen nemen zo’n 12 tot 6 maanden voor de grote dag contact met mij op. Soms krijg ik een berichtje waarin er direct geboekt wordt, maar een vrijblijvend gesprek met iets lekkers bij de koffie aan mijn keukentafel is natuurlijk ook mogelijk. Dan stuur ik jullie een offerte aan de hand van jullie wensen. Zoek een fotograaf die bij jullie past, zowel op het gebied van persoonlijkheid en op het gebied van stijl. We gaan een nauwe samenwerking aan, dus moeten we zorgen dat de match zo goed mogelijk is. We bespreken de bijzonderheden van jullie feest ‘in het echt’ of via Skype, zodat ik precies weet waar ik hoe laat moet zijn en jullie ook weer een beetje beter leer kennen.

Investering

Alle reportages zijn inclusief:
Uitgebreid kennismakingsgesprek   |    Online gallery   |   Volgende dag een preview   |   Blog

1.

8 uur fotografie
Luxe mini album

€ 1799,00

2.

10 uur fotografie
Luxe mini album

€ 1999,00

meest gekozen

3.

12 uur fotografie
Luxe mini album

€ 2199,00

4.

14 uur fotografie
Luxe mini album

€ 2399,00

Bovenstaande prijzen zijn ter voorbeeld. Wanneer jullie minder of andere uren nodig hebben denk ik graag met jullie mee. Prijzen van toepassing op bruiloften binnen Nederland. Trouwen jullie in het buitenland of vieren jullie het klein met een buitenlandse elopement? Super leuk! Laat het me weten wanneer ik met jullie mee mag, zodat ik een offerte op maat voor jullie kan maken.